اخبار “معلم” و شرکت‌های تابعه آن را در پایگاه خبری این سازمان دنبال کنید.

امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۵

برگزاری جلسه شورای مدیران هلدینگ ساختمانی معلم با محوریت ارزیابی عملکرد، روابط عمومی و مقدمات برگزاری مجمع سالیانه

جلسه شورای مدیران هلدینگ ساختمانی معلم، روز یکشنبه اول دی‌ماه ۱۴۰۴، با حضور مدیرعامل، معاونان، مدیران ارشد و مدیران عامل شرکت‌های تابعه برگزار شد

در ابتدای جلسه، دکتر مرتضی رحمان‌زاده مدیرعامل هلدینگ ساختمانی معلم ضمن آرزوی سلامتی برای همکاران، فرا رسیدن ماه پرفضیلت رجب، میلاد امام محمد باقر(ع) و شب یلدا را به خانواده بزرگ هلدینگ ساختمانی معلم تبریک گفته و در به تشریح محورهای اصلی جلسه پرداخت.

ایشان در ابتدای جلسه با تأکید بر نقش راهبردی روابط عمومی در سازمان‌ها، به اهمیت انعکاس فعالیت‌ها و دستاوردهای هلدینگ و شرکت‌های تابعه در فضاهای مختلف رسانه‌ای اشاره و روابط عمومی را یکی از ارکان مؤثر در معرفی توانمندی‌ها، ارتقای برند سازمانی و افزایش اثرگذاری فعالیت‌های مجموعه دانست و در ادامه جلسه، با معرفی مهندس ادیانی به‌ عنوان مدیر جدید روابط عمومی هلدینگ ساختمانی معلم، از زحمات و تلاش‌های ارزشمند دکتر روحانی تقدیر به ‌عمل آمد. ایشان همچنین با اشاره به حضور شرکت آریا عمران پارس در نمایشگاه ایران ریتیل شو که از دوم الی پنجم دی‌ماه برگزار خواهد شد، تأکید نمود که چنین ظرفیت‌هایی باید به ‌صورت منسجم در سطح هلدینگ مورد توجه قرار گیرد تا عملکرد و توانمندی شرکت‌ها به شکل مؤثرتری معرفی شود.

مدیرعامل گروه ساختمانی معلم در ادامه با اشاره به مصوبات و دستورالعمل‌های مؤسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، موضوع ارزیابی عملکرد شرکت‌های تابعه را از اولویت‌های مهم هلدینگ عنوان کرده و بر لزوم اجرای دقیق شاخص‌ها و معیارهای تعیین‌ شده تأکید کرد.

با توجه به دستور کار جلسه، ابتدا مهندس رجائی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی هلدینگ؛ در حوزه ارزیابی عملکرد شرکت‌ها به ارائه توضیحاتی پرداخت. وی ضمن تشریح شاخص‌ها و معیارهای ارزیابی، به نحوه امتیازدهی، تأثیر بازه‌های زمانی بر امتیاز نهایی و نقش نتایج ارزیابی در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با تداوم فعالیت شرکت‌ها، عملکرد مدیران عامل و تیم‌های مدیریتی اشاره کرد. همچنین موضوعات مرتبط با برگزاری مجمع سالیانه و الزامات اجرایی آن مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه دکتر روحانی مدیر امور مجامع هلدینگ؛  درباره تکالیف مرتبط با مجمع، نحوه طرح موضوعات و برنامه‌ریزی برای اجرای دقیق آن‌ توضیحاتی ارائه نمود.

این جلسه با تأکید بر هماهنگی، ارتقای عملکرد شرکت‌ها و آمادگی حداکثری برای برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به کار خود پایان داد.