
تولید ثروت از منابع در اختیار هلدینگ و تأمین نقدینگی مورد نیاز برای راه اندازی پروژه های شرکت
۱ مرداد ۱۴۰۲
در سفر سرپرست هلدینگ ساختمانی معلم به اصفهان چه گذشت؟/ آغاز شمارش معکوس برای بهره برداری از هتل جنت+تصاویر
۱۶ مرداد ۱۴۰۲سرپرست هلدینگ ساختمانی معلّم با صدور پیامی فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را تسلیت گفت.
به گزارش روابط عمومی هلدینگ ساختمانی معلّم متن پیام دکتر رحمان زاده به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداًما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ
محرم، ماه خون و شهادت، ماه عزا و ماتم بی کران شیعه ی داغدار غم سیدالشهدا(ع)، ماه پیروزی خون بر شمشیر، ماه قیام و بیداری و یادآور بزرگترین حماسه و دلخراش ترین مصیبت تاریخ بشریت است.ماهی که در آن سرور و سالار شهیدان با قیام و ایستادگی خود در مقابل ظلم و ستم و بی عدالتی، مکتب انسان ساز و جاودانه عاشورا را بنیان نهاد و درس حریت، عزت و راه و رسم پاسداشت عقیده و بیزاری از ذلت را به تمام مسلمانان و آزادگان عالم آموخت.
واقعه عاشورا کامل ترین نمونه تقابل کفر و ایمان و مبارزه حق علیه باطل است که آثار آن در تمام ابعاد تاریخ شیعه و زندگی آزادگان و آزاداندیشان جهان مشهود است. واینک با قلبی مالامال از غم و اندوه در سوگ سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران باوفایش، فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را به همه دوستداران اهل بیت علیهم السلام تسلیت و تعزیت عرض نموده، امیدواریم عزاداری همه رهروان راستین آن حضرت به ویژه خانواده بزرگ فرهنگیان مورد قبول درگاه ایزد منّان واقع گردد.
مرتضی رحمان زادهسرپرست هلدینگ ساختمانی معلّم